Αγαμέμνων Λιοσάτος

Manager - Partner MakeSure.gr

Ο Αγαμέμνων γεννήθηκε το 1981 στον Βύρωνα Αττικής και κατάγεται από την όμορφη Κεφαλονιά. Το 1999 μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Καρέα συνέχισε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σπουδάζοντας Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στο ΤΕΙ Αιγάλεω απ’ όπου όπου το 2011 έλαβε το πτυχίο του.

Το 2012 έδωσε εξετάσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος, απ’ όπου έλαβε την άδεια άσκησης επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Από τότε άρχισε να ασχολείται με τον Ασφαλιστικό Κλάδο ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

 

Από το 1999 έως το 2012 εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες τεχνικών έργων υποδομών, οδοποιίας και τηλεπικοινωνιών όπως: «Αφοί Λιοσάτου ΟΕ», «Praxilla» και «Vodafone» και άλλες.

Το 2012 ο κλάδος της «Ιδιωτικής Ασφάλισης» τον κέρδισε ολοκληρωτικά οδηγώντας τον στην απόφαση να αφοσιωθεί εις βάθος σε αυτόν. Έτσι, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην ασφαλιστική εταιρεία ING ως αποκλειστικός ασφαλιστικός σύμβουλος, λαμβάνοντας την άδεια του Ασφαλιστικού Πράκτορα και προδιαγράφοντας τη συνεχή εξέλιξή του στο χώρο.

     Την άνοιξη του 2015 αποφάσισε να αποχωρήσει από την ING και να συνεργαστεί με πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών καθώς είχε σαν σκοπό να δώσει τις βέλτιστες λύσεις στους πελάτες του. Το 2022 αποφάσισε να συνεργαστεί αποκλειστικά με την MakeSure ΟΕ.

Σήμερα με παράλληλη συνεργασία 25 ασφαλιστικών εταιρειών, με πάνω από 600 πελάτες και 1.000 ενεργά συμβόλαια σε ισχύ, αποφασίζει να αναπτύξει την δραστηριότητά του και ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων δημιουργώντας και την δική του ομάδα συνεργατών.

 

Δυνατά σημεία και Απόφθεγμα

Πορεύεται με πνεύμα ενότητας και ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές των συνεργατών του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του είναι αφοσιωμένο στη συλλογική προσπάθεια των μελών της Makesure, που καθημερινά κατακτά ολοένα και περισσότερο την Ασφαλιστική Αγορά, μέσω της υιοθέτησης τριών βασικών πυλώνων :

Ομαδική Εργασία

Ανάπτυξη ψηφιακών μέσων πωλήσεων

Μετάδοση της ασφαλιστικής συνείδησης σε πελάτες και συνεργάτες,

Ενώ το απόφθεγμα που χαρακτηρίζει την ιδεολογία του απαντάται από τον Αμερικάνο Ψυχολόγο Abraham Harold Maslow : ‘’Αν το μόνο εφόδιο που έχει κανείς είναι ένα σφυρί, τότε βλέπει όλα τα προβλήματα σαν καρφιά!’’.

 

Παράλληλα με την ασφαλιστική του δραστηριότητα δε παραλείπει να ταξιδεύει όσο πιο συχνά του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως Ποδόσφαιρο, Basket, Handball, Κολύμβηση κ.α.

Τέλος, είναι παντρεμένος από το 2021 με τη Γεωργία!