Νίκος Μαρίνος Ξανθός

αποκλειστικός Συνεργάτης MakeSure.gr

Ο Νίκος Μαρίνος Ξανθός γεννήθηκε στην Ζάκυνθο το 1984. Το 2002 μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ζακύνθου συνέχισε την εκπαίδευση του σπουδάζοντας Γραμματέας Διεύθυνσης στο Δημόσιο ΙΕΚ Ζακύνθου.

Το 2008 έδωσε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, απ’ όπου έλαβε την άδεια άσκησης επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Από τότε άρχισε να ασχολείται με τον Ασφαλιστικό Κλάδο ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου.

Από το 2002 έως το 2021 εργάστηκε σε διάφορες υπηρεσίες και εταιρείες όπως : Υπάλληλος Reception 4* Ξενοδοχείου στον Λαγανά, Υπάλληλος Γραφείου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Ζακύνθου, Υπεύθυνος Βάρδιας στον χώρο της εστίασης αλλά

 και Υπάλληλος Οργάνωσης Παραγγελειών σε εταιρεία χονδρικού εμπορίου.

Τον χειμώνα του 2021 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Έδωσε εξετάσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και έλαβε την Πιστοποίηση Γνώσεων του Ασφαλιστικού Πράκτορα. Από τον Μάρτιο του 2023 άνοιξε το δικό του σφαλιστικό Γραφείο στο Σαρακηνάδο Ζακύνθου υπο την στήριξη της MakeSure μέσω της αποκλειστικής τους συνεργασίας.

Απαριθμεί ήδη πάνω από 400 πελάτες και πάνω από 700 ενεργά συμβόλαια μόλις στο 1ο 6μηνο της λειτουργίας του γραφείου του. Μία επίδοση απίστευτα θετική έως και αδύνατη για κάποιον που ξεκινά το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! Ασχολείτε με όλους τους κλάδους ασφάλισης και με όλη την ασφαλιστική αγορά Ελλάδας και Εξωτερικού.

Δυνατά σημεία και Απόφθεγμα

Πορεύεται με ομαδικό πνεύμα καθώς έχει διετελεσει και πρόεδρος της ομάδας Α.Σ. Αίολος Σαρακηνάδου. Έχει ακλόνητη την ηθική του υποχρέωση στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πελάτες του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του είναι αφοσιωμένο στη συλλογική προσπάθεια των μελών της Makesure, που καθημερινά κατακτά ολοένα και περισσότερο την Ασφαλιστική Αγορά, μέσω της υιοθέτησης τριών βασικών πυλώνων:

Ομαδική Εργασία

Ανάπτυξη ψηφιακών μέσων πωλήσεων

Μετάδοση της ασφαλιστικής συνείδησης σε πελάτες και συνεργάτες,

Ενώ το απόφθεγμα που χαρακτηρίζει την ιδεολογία του απαντάται στον Καζαντζάκη:

«Οι αδύνατοι πάντα φωνάζουν και καυχιούνται, οι δυνατοί σωπαίνουν και προχωρούν»

Παράλληλα με την ασφαλιστική του δραστηριότητα δε παραλείπει να ασχολείται με τα κοινά του τόπου του, καθώς και με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες