logo

Η εταιρεία μας στεγάζεται στο Αιγάλεω, σε χώρο δύο ορόφων, επί της Λ. Θηβών 357. Η retail εξυπηρέτηση γίνεται επίσης και από το υποκατάστημά μας επί της Λ. Θηβών 329 στον ίδιο Δήμο.

Θηβών 357, 4ος & 5ος Όροφος (Κεντρικά)
Θηβών 329, Ισόγειο (Υποκατάστημα)

Λειτουργούμε με τις αξίες της οικογενειακής επιχείρησης δίνοντας προτεραιότητα στην έγκαιρη και ποιοτική εξυπηρέτηση πελάτων και συνεργατών που μας ακολουθούν για 40 και πλέον έτη. Η ασφαλιστική μας δραστηριότητα έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια , υπηρετώντας τις ανάγκες 8.000 ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Εμείς και οι αριθμοί δε λέμε ποτέ ψέματα

0
Πελάτες
0
Ενεργά Συμβόλαια
0
Χρόνια Εμπειρίας

Συνεργαζόμαστε με 30 ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αλλά και της ξένης ασφαλιστικής αγοράς για να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο που μπορεί να επέλθει σε πελάτη μας. Δίνοντας έμφαση σε όλους τους κλάδους ασφάλισης μπορούμε έτσι να βρούμε λύση σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Οι συνεργασίες αυτές αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη τοπικών και πολυεθνικών οργανισμών προς το πρόσωπό μας.
Στο επαγγελματικό μας πελατολόγιο ανήκουν μεγάλες παραγωγικές, εισαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ το δίκτυο πωλήσεών μας, απαρτίζεται από 60 και πλέον εξειδικευμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα.
Ο επαγγελματισμός και η εμπιστοσύνη τους, μας έχει βοηθήσει να διευρύνουμε τις περιοχές και τους κλάδους δραστηριοποίησής μας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας, σε εύρος συνεργατών και πελατών, φέρουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, καθώς οι εργασίες που εκτελούμε καθημερινά υποστηρίζονται από πληροφοριακά συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας συμβαδίζοντας έτσι με τις απαιτήσεις τις εποχής.

Από το 2016 η MakeSure είναι συνεργάτης της “OpenBrokers ΙΚΕ Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων”, καθώς οι ιδιοκτήτες της κατέχουν στο σύνολό τους το 36% της μετοχικής σύνθεσης της δεύτερης.

Η συνεργασία αυτή αναβάθμισε σημαντικά την διαπραγματευτική της ικανότητα και βοήθησε στη δημιουργία πρόσφορου εδάφους για τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Η πολυετής εμπειρία τόσο των στελεχών της εταιρείας όσο και του προσωπικού, σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και αξιοπιστία που διακρίνει τους ιδρυτές της, από την αρχή της καριέρας τους, έχει καταφέρει να την αναδείξει σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Το σύνολο των μετοχών το κατέχουν 3 νέοι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι. Με βασικό χαρακτηριστικό τους το ήθος, προσπαθούν καθημερινά να διαδώσουν την ασφαλιστική ιδέα και να είναι παρόντες σε όποιον χρειαστεί την συμβουλή τους.
Το γεγονός πως είναι ασφαλιστές 2ης γενιάς έχει χαράξει βαθιά μέσα τους την αγάπη για το συγκεκριμένο επάγγελμα, κάτι που θα σας το αποδείξουν με την πρώτη ευκαιρία.

Γκόλφης Γεώργος – Μιχαλέλης Λευτέρης – Χαχλάκης Παναγιώτης

Όραμα

Να διαδώσουμε στον κόσμο την έννοια της ”ασφάλισης” ενισχύοντας έτσι, την ασφαλιστική τους συνείδηση. Ακόμη, να είμαστε πάντα δίπλα σε όποιον μας χρειαστεί προκειμένου να διερευνήσουμε τις ασφαλιστικές του ανάγκες με τα βέλτιστα, κάθε φορά, μέσα.

Στόχος

Η έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση του δικτύου πελατών και συνεργατών μας,  καθώς και η ανάδειξή μας σε κορυφαία εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών μεθόδων και η διά βίου επιμόρφωση της ομάδας συνεργατών μας.

Φιλοσοφία

Πιστεύουμε σθεναρά ότι η πρώτη μας ευθύνη είναι προς τους πελάτες μας στοχεύοντας πάντοτε στο σεβασμό των σημερινών επιθυμιών και στην υποστήριξη των μελλοντικών τους αναγκών.

Για να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις προσδοκίες τους, θέλουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση κατά τη στιγμή της αποζημίωσης τους. Βασισμένοι πάντοτε στην ομαδική δουλειά είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, προσανατολισμένες στον πελάτη, εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, αξιοποιώντας την προσωπική μας δέσμευση και την τεχνολογική καινοτομία.

Τέλος, η ευθύνη που έχουμε απέναντι στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας είναι για εμάς σταθερή κατευθυντήριος γραμμή. Σεβόμενοι την αξιοπρέπεια και την αξία τους, υποστηρίζουμε συνεχώς τη δια βίου εκπαίδευσή τους μέσω της διενέργειας επιμορφωτικών σεμιναρίων και παροχής ενημερωτικού υλικού.

Η Ομάδα μας

«Έχουμε Πάθος και Αγάπη για το επάγγελμά μας»

Πιστεύουμε πως μέσα από την επικοινωνία βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Είναι μια ευκαιρία για να αξιολογήσεις πού έγινε το λάθος και να γίνεις καλύτερος διορθώνοντάς το.

Δηλώνουμε απελπιστικά αισιόδοξοι! Είναι αυτό που μας κάνει να χαμογελάμε κάθε πρωί και να ξεκινάμε την μέρα μας με θετική ενέργεια!

Χαχλάκης Παναγιώτης

Chief Executive Officer

Μιχαλέλης Λευτέρης

Chief Financial Officer

Γκόλφης Γιώργος

Chief Business Development Officer

Παλάσκα Χαρά

Motor Department

Μανώλη Πέγκυ

Motor Department

Ρούσσου Ηλιάνα

Non-motor Department

Γούτης Βασίλης

Business Operation Manager

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Γεωργόπουλος Χρήστος

Lawyer
Car Accident Executive

Πολυχρονοπούλου Κυριακή

Lawyer
Car Accident Executive

50609766_10218220583767701_1150541298155913216_n

Τσιβερδής Παναγιώτης

Cardiologist
Medical Underwriting Consultant

Κοβούσογλου Χρήστος

Site Developer
Digital Marketing Executive

Οι Χορηγίες μας

«Έχουμε Πάθος και Αγάπη για τον αθλητισμό»

2018-2019 ΑΟ Αιγάλεω
2019 Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo
2021 Beach Volley

Οι βραβεύσεις μας

«Έχουμε Πάθος και Αγάπη για την επιβράβευση»

2019 Generali
2020 Ευρωπαϊκή Πίστη
2021 Ευρωπαϊκή Πίστη

Έγραψαν για τη MakeSure