Πρόγραμμα ασφάλισης φυσικών προσώπων από τους κινδύνους του διαδικτύου

Το πρόγραμμα ασφάλισης Cyber Protection προσφέρει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα να μειώσουν τις επιπτώσεις περιστατικών που μπορεί να συμβούν στο διαδίκτυο. Το νέο αυτό προιόν ασφάλισης, απευθύνεται στους πελάτες που διαθέτουν ηλεκτρονικούς λογαριασμούς σε υπηρεσίες του διαδικτύου όπως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, linkedin, youtube κλπ), υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (gmail, hotmail, yahoo κλπ.) και οι οποίοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές και για να αγοράσουν προϊόντα.

 

Με ασφάλιστρα ΜΟΝΟ €30 το χρόνο, το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες και τα δεδομένα των σύγχρονων καταναλωτών που θέλουν να αισθάνονται ουσιαστική ασφάλεια με χαμηλό κόστος.

 

Συγκεκριμένα το σύνολο των καλύψεων αναλύεται ως εξής:

 Διαδικτυακές Συναλλαγές Πληρωμών: έως 2.000 ευρώ ανά ασφαλιστικό έτος χρηματική αποζημίωση για χρηματικές απώλειες από μη εξουσιοδοτημένες διαδικτυακές συναλλαγές σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και παράλληλα Τεχνική Υποστήριξη, χωρίς ανώτατο όριο, ώστε να προσδιοριστεί και να διορθωθεί (εάν είναι εφικτό) η αιτία του περιστατικού.

 

 Διαδικτυακές Αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως: έως 2.000 ευρώ ανά ασφαλιστικό έτος για προϊόντα που δεν παραδόθηκαν, προϊόντα που παραλήφθηκαν με ζημιές ή παραλήφθηκαν διαφορετικά από αυτά που αγοράστηκαν (με 50 ευρώ απαλλαγή της ασφαλιστικής εταιρείας ανά περιστατικό) καθώς επίσης και Τεχνική Υποστήριξη, χωρίς ανώτατο όριο, ώστε να προσδιοριστεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί για την αγορά κάποιος ιστότοπος που είναι κακόβουλος.

 

 Κλοπή ψηφιακής ταυτότητας (π.χ λογαριασμός social media, e-mail): νομική προστασία έως 500 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ ανά ασφαλιστικό έτος για παροχή νομικών συμβουλών από δικηγόρο της επιλογής του πελάτη και Τεχνική Υποστήριξη (π.χ. υπηρεσίες ανάκτησης της ψηφιακής του ταυτότητας) χωρίς ανώτατο όριο.

 

Είναι ένα καινοτόμο προϊόν ασφάλισης απαραίτητο στις μέρες μας για όλους όσους χρησιμοποιούν το internet και διατρέχουν τον συγκεκριμένο κίνδυνο.

Εμείς εδώ στην MakeSure θα είμαστε πάντα δίπλα σας να καλύπτουμε τους κινδύνους που προκύπτουν από τις ανάγκες της κάθε εποχής!

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσει αναλυτικά ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος τις λεπτομέρειες των καλύψεων και των διαδικασιών.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος