Ασφάλιση Γυαλιών Οράσεως

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Στα ασφαλιστικά γραφεία MakeSure.gr προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε συμβαδίζοντας με τις τρέχουσες καθημερινές σας ανάγκες.!

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα νέο πρόγραμμα Ασφάλισης Γυαλιών Οράσεως που θέτει ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν μετά από την καταστροφή ή απώλεια των γυαλιών σας.

Ασφαλιστικές Καλύψεις

  • Θραύση από οποιαδήποτε αιτία

Καλύπτεται το 70% του κόστους επισκευής ή αντικατάστασης αυτών (στις περιπτώσεις  που δεν είναι δυνατή η επισκευή τους)

  • Κλοπή κατόπιν διάρρηξης / ληστείας
  • Πυρκαγιά

Καλύπτεται το 70% του κόστους  της αντικατάστασης

Η κάλυψη είναι ετήσια και ισχύει άμεσα από την ημέρα αγοράς του προϊόντος μετά από καταχώρηση των στοιχείων του ασφαλισμένου στην ειδική πλατφόρμα της Generali και την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού.

Διαδικασία Αποζημίωσης

Σε περιπτώσεις Θραύσης :

Πραγματοποιείται επισκευή / αντικατάσταση μέσα από το κατάστημα που πραγματοποιήθηκε η αγορά και καταχώρηση του αιτήματος ηλεκτρονικά.

Σε περιπτώσεις Κλοπής -Πυρκαγιάς

Πραγματοποιείται καταχώρηση του αιτήματος ηλεκτρονικά.

Οφέλη του προγράμματος για τη συνεργαζόμενη επιχείρηση :

Οι πελάτες έχουν έναν επιπλέον λόγο να επιστρέψουν στο κατάστημα, ώστε να ενημερωθούν για νέες προσφορές και προϊόντα δημιουργώντας παράλληλα, μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

Επιπροσθέτως, αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο Marketing που διαφοροποιεί την επιχείρηση από τις υπόλοιπες της αγοράς και συμβάλει στην προώθηση της διαφημιστική της καμπάνιας.

Οφέλη του προγράμματος για τον πελάτη :

Αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν από την ζημία ή απώλεια των γυαλιών, απαραίτητων στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος.

Πίνακας Ετήσιων Ασφαλίστρων

To κόστος ασφάλισης διαφέρει ανάλγα την Αξία Αγοράς των Γυαλιών και ξεκινάει από 15€ τον χρόνο για οπτκά αξίας από 1€ έως 200€.

Επόμενη κλίμακα είναι για οπτικά αξίας από 200,00€ έως 700,00€ και τέλος από 700,00€ και άνω.

Σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας – έμπορος, με φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα και επιθυμείτε την προώθηση της υπηρεσίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέριες και την διαδικασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος