Ασφάλιση εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Ασφάλιση εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Για να μπορέσει να ακολουθήσει τις όλο και περισσότερες και πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου , η ασφαλιστική επιστήμη εξελίσσεται πλέον με πολύ περισσότερη ταχύτητα από ότι στο παρελθόν.

Πρωταρχικός στόχος της Makesure , είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της , παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με καινοτόμα και ευέλικτα προϊόντα , που εστιάζουν ακριβώς πάνω στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ασφάλιση εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Το νέο καινοτόμο προϊόν κάλυψης του GAP, της διαφοράς δηλαδή μεταξύ της αρχικής ασφαλιστικής αξίας και του ασφαλιστικού ποσού αποζημίωσης είναι γεγονός !

Η MakeSure σε συνεργασία με μεγάλη Ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία εξασφάλισε για εσάς την δυνατότητα μιας απαραίτητης κάλυψης που εδώ και χρόνια προβλημάτιζε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων και τους ασφαλιστές τους.

Τί είναι η ασφάλιση εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Όσοι έχουν όχημα έως 6 ετών αγορασμένο καινούργιο ή μεταχειρισμένο, έχουν στη διάθεσή τους ένα χρηματικό ποσό που θα καλύψει την διαφορά της αρχικής αξίας ασφάλισης ή αγοράς , από αυτή που θα ελάμβαναν ως αποζημίωση αν υπήρχε ολοσχερή καταστροφή από φωτιά , φυσικά φαινόμενα ή από ολική απώλεια λόγω κλοπής. Καλύπτει ακόμα και την ολοσχερή καταστροφή από σύγκρουση , στην οποία δεν φέρει ευθύνη ο ασφαλισμένος μας και όπως είναι γνωστό θα αποζημιωθεί με την τρέχουσα εμπορική αξία που υπάρχει τη στιγμή του ατυχήματος.

Πως λειτουργεί η ασφάλιση εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Παράδειγμα αγοράς αυτοκινήτου αξίας 20.000 € και μετά από 3 έτη απώλεια λόγω κλοπής ή σύγκρουσης

Ας υποθέσουμε πως αγοράσαμε σήμερα ένα όχημα καινούργιο ή μεταχειρισμένο που η αξία του ήταν 20.000 €. Το ασφαλίσαμε για αυτό το ποσό στην ασφαλιστική εταιρεία Χ για κάποιες ή όλες τις καλύψεις που αναφέραμε παραπάνω. Η αξία του θα μειώνεται κάθε χρόνο κατά 10% – 15% . Στο παράδειγμα βλέπουμε ότι σε 3 έτη ο αγοραστής θα έχει χάσει 5.000 € από την αρχική του αξία.

Η ασφάλιση GAP σας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε το χαμένο σας κεφάλαιο λόγω παλαιότητας και να μπορέσετε να κάνετε την ίδια αγορά που είχατε κάνει χωρίς να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα.

Ποιος μπορεί να το αγοράσει

  • Διατίθεται για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες
  • Ηλικία έως 6 έτη
  • Ελάχιστη αξία οχήματος 4.000

Για πόσο διάστημα υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να έχει διάρκεια για 2, 3, 4 ή 5 έτη από την ημερομηνία αγοράς του και ΜΟΝΟ. Δεν ανανεώνετε μετά το πέρας της αρχικής επιλογής και αγοράς του.

Τα δυνατά του σημεία.

Δεν εξετάζει την ώρα της αποζημίωσης αν έχει εφαρμοστεί απαλλαγή, λόγω πολιτικής της εκάστοτε ασφαλιστικής

Π.χ. Κλοπή μοτοσυκλέτας

Αρχική αξία αγοράς 16.000 €

Συμμετοχή ( λόγω όρων συμβολαίου ) του ασφαλισμένου 25%

Μπορεί να μεταβιβαστεί μαζί με το αυτοκίνητο , αυξάνοντας την εμπορική του αξία

Απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το πρόσθετο κόστος δικής του συμμετοχής για αποκτήσει ξανά το ίδιο όχημα

Πόσο κοστίζει η κάλυψη εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Πόσο κοστίζει η κάλυψη εγγύησης αξίας αυτοκινήτου

Για αξίες από 33.000 € και άνω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Τι θα χρειαστεί για να αγοράσω την ασφάλεια εγγύησης

1. Το αρχικό συμβόλαιο ασφάλισης του οχήματος ή το τιμολόγιο αγοράς του για την πιστοποίηση της αρχικής αξίας ασφάλισης.

2. Συμπλήρωση αίτησης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος