Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας και Διαγνωστικών Εξετάσεων

Αυτήν την περίοδο ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας είναι η ανάγκη διαγνωστικών εξετάσεων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, καθώς το κόστος τους σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα είναι αρκετά υψηλό. Σε ελάχιστά μικρότερο βαθμό το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και σε ασφαλισμένους που μετά από συνταγογράφηση εξετάσεων στον ΕΟΠΥΥ το ποσό της συμμετοχής τους δεν είναι καθόλου αδιάφορο.

Στη MakeSure δημιουργήσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα, που παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και ιατρικών επισκέψεων, με χαμηλό κόστος.

 

Τι καλύπτει

Το κεφάλαιο διαγνωστικών εξετάσεων είναι 1500€ κατ’ έτος χωρίς καμία συμμετοχή για τον ασφαλισμένο. Μετά το πέρας των 1500€ ο ασφαλισμένος πραγματοποιεί εξετάσεις σε τιμή ΦΕΚ. Σε περίπτωση προσκόμισης παραπεμπτικού ΕΟΠΠΥ τότε η συμμετοχή μηδενίζεται!

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών της Affidea με 20€ ανά επίσκεψη ή επισκέψεις κατ΄ οίκον με συμμετοχή 50€ τις εργάσιμες ώρες και ημέρες ή 70€ τις μη εργάσιμες

Επίσης, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστων συνεδριών φυσικοθεραπείας σε συμβεβλημένους ιατρούς με 20€ ανά επίσκεψη.

Μία από τις πιο κοστοβόρες και απαραίτητες εξετάσεις γαστρεντερικού είναι η διενέργεια κολονοσκόπησης ή γαστροσκόπησης με μέθη. Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με συμμετοχή του ασφαλισμένου 110€ ανά εξέταση. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσει και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα το σύνολο της συμμετοχής ανέρχεται στα 190€.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει, επίσης, ετήσιο οφθαλμολογικό έλεγχο χωρίς συμμετοχή, ενώ για τη χορήγηση συνταγής γυαλιών η χρέωση είναι μόνο 10€.

Σε περίπτωση που χρειαστούν οδοντιατρικές πράξεις μπορούν να γίνουν με 50% έκπτωση επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ενώ παρέχεται και ετήσιο Check up ενηλίκων και παιδιών χωρίς καμία συμμετοχή!

Πόσο κοστίζει

Όλα τα παραπάνω ΜΟΝΟ ΜΕ 152€ κατ’ έτος έως 65 ετών και 233€ από 65 ετών και άνω σε Πανελλήνιο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και γιατρών για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Δίκτυο συνεργαζόμενων

https://interasco.affideanet.gr/

Γενικά για το πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων

Συνοψίζοντας, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν εξετάσεις αίματος, ορμονολογικές για θυρεοειδή, καρδιολογικές εξετάσεις, εξετάσεις για σακχαρώδη διαβήτη (όπως καμπύλη σακχάρου), απεικονιστικές εξετάσεις (όπως ακτινογραφία, εξέταση υπέρηχων, αξονική ή μαγνητική τομογραφία), ψηφιακή μαστογραφία (ή απλή), εξέταση PSH καθώς και εξετάσεις για καρκινικούς δείκτες, test PAP και πολλές άλλες. Προσοχή δεν καλύπτονται οι εξετάσεις μοριακού ελέγχου PCR.

Το πρόγραμμα μπορεί να συμπληρώσει πλήρως ένα υφιστάμενο ατομικό ή ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας ή να δοθεί μόνο του σε οποιονδήποτε το επιθυμεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας ενημερώσει πλήρως σχετικά.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος