Η Ομάδα F.I.NE. είπε για εμάς…

Είναι αποδεδειγμένο εδώ και χρόνια, πως η ομαδικότητα είναι ένα σημαντικό όπλο, μια βασική αρχή για την ανάπτυξη και την ευημερία. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να συναντάμε ανθρώπους οι οποίοι τιμούν την πλήρη και αμφίδρομη έννοια της λέξης “συνεργασία”. Και τα δύο χαρακτηριστικά υπάρχουν στην ομάδα της MakeSure και γι αυτό έχουμε πετύχει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα σε αυτά τα 2 έτη συνεργασίας.

 

Για όλους εμάς στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της FINE έχουμε αποφασίσει να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας τιμούν και να προσπαθούμε όλοι μαζί διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έχει άμεσο και πολυδιάστατο αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

 

Εκτός από την αρτιότατη γνώση σας και την υπευθυνότητα που δείχνετε σε κάθε πελάτη που σας εμπιστεύεται, είμαι βέβαιος πως τον κάνετε να φεύγει από τον χώρο σας και με ένα τεράστιο χαμόγελο μιας και η όρεξη σας, η διάθεση σας και τα δικά σας λαμπερά χαμόγελα μεταδίδονται σε όποιον σας συναναστρέφεται.

 

Παιδιά σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο ορεξάτοι και να συνεχίσετε να κάνετε το έργο σας με το πάθος και το ήθος όπως μέχρι σήμερα.

 

Χαρά, Ηλιάνα, Πέγκυ, Παναγιώτη, Γιώργο, Λευτέρη, χαιρόμαστε που είστε ένα μέλος της επαγγελματικής μας οικογένειας και παράλληλα που είστε όλοι πολύ καλοί μας φίλοι !

 

Κωνσταντίνος Ρούσης

Περιφεριακός Διευθυντής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος