Επιστολή Οικογενειακής Αγάπης

epistoli-agapis

Η δραστηριότητα των γραφείων μας στον χώρο της ασφάλισης για 45 συναπτά έτη, οι 5.000 ενεργοί πελάτες μας και τα 10.500 ενεργά συμβόλαια τους μας δεσμεύουν, εκτός από το να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, να σας προτείνουμε καθημερινά λύσεις για την αρτιότερη εξασφάλισή σας.!

Το πολυτιμότερο αγαθό στην ζωή μας είναι η οικογένειά μας.! Είναι οι άνθρωποι που Αγαπάμε και μας Αγαπάνε.! Καλύπτουμε καθημερινά τις ανάγκες τους και τους δίνουμε την δυνατότητα να Χαμογελούν, να Ονειρεύονται και να Δημιουργούν.! Τους παρέχουμε Σιγουριά.!

Δυστυχώς όλα αλλάζουν, όταν επέλθει μια ξαφνική απώλεια, όταν χαθεί το στήριγμά τους και σταματήσει το εισόδημα που τους προστάτευε. Κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται, όμως μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Η απώλεια είναι συναισθηματικά αναντικατάστατη, το εισόδημα όμως μπορεί να εξασφαλισθεί.!

Η ασφάλεια ζωής δεν είναι απλώς το καλύτερο μέσο για την προστασία ης οικογένειας, είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης που θα είναι η προέκταση της αγάπης σας, η ασπίδα προστασίας που θα σας βοηθήσει, ακόμη και αν συμβεί κάτι απρόοπτο, να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως κάναμε πάντα.

Αν επιλέξετε να παράσχετε οικονομική προστασία 50.000 € στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό το επιτυγχάνετε από:

6,0€ τον μήνα ή 0,20€ την ημέρα αν είστε 30 ετών

7,5€ τον μήνα ή 0,25€ την ημέρα αν είστε 35 ετών

10€ τον μήνα ή 0,30€ την ημέρα αν είστε 40 ετών

14€ τον μήνα ή 0,45€ την ημέρα αν είστε 45 ετών

20€ τον μήνα ή 0,65€ την ημέρα αν είστε 50 ετών

30€ τον μήνα ή 1,00€ την ημέρα αν είστε 55 ετών

Να θυμάστε ότι το ποσό που δεν θα εξασφαλισθεί σήμερα, θα πληρωθεί κάποια στιγμή από την οικογένειά σας, για να καλυφθούν τα έξοδα της δύσκολης εκείνης ώρας και τα έξοδα των ανειλημμένων υπαρχουσών υποχρεώσεων.

Μήπως είναι καλύτερα αντί να επιβαρυνθούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα να τα πληρώσει μία ασφαλιστική εταιρεία.?

Ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος και το προσωπικό μας θα είναι πάντα στην διάθεσή σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος