Είμαι πολύ νέος, Γιατί να ασφαλιστώ;

neoi

Ένα από τα κύρια επιχειρήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της διαμεσολάβησης είναι η δυσπιστία από τη νεότερη μερίδα των καταναλωτών, οι οποίοι, έχοντας άγνοια κινδύνου, υποτιμούν τις πιθανότητες αλλά και τους απρόβλεπτους παράγοντες που είναι ωστόσο ικανοί να διαταράξουν την καθημερινότητά τους.

Η στερεοτυπική αντίληψη ότι η ασφάλιση αποτελεί επιδίωξη των μεγαλύτερων σε ηλικία πολιτών καθιστά μια πλάνη που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, την οποία, όσοι κληθούν να τη διαπιστώσουν, αναγνωρίζουν τη λανθασμένη φύση της. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι όσο είμαστε ακόμη σε νεαρή ηλικία, και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγείας, τόσο πιο εύκολη αλλά και πιο οικονομική είναι η ασφάλιση για εμάς. Με την πάροδο του χρόνου είναι λογικό να εμφανίζουμε προβλήματα υγείας τα οποία θα επιβαρύνουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου μας, ενώ σε περίπτωση κάποιας σοβαρής σωματικής βλάβης που χρήζει νοσηλείας ή ακόμη και χειρουργικής παρέμβασης θα διαπιστώσουμε ότι το κόστος ενδεχομένως να ξεπερνά τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Ασφαλώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε το αύριο, ούτε φυσικά να προβλέψουμε τυχόν ατυχήματα ή ασθένειες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε μακροπρόθεσμα. Η πρόληψη ωστόσο αποτελεί το κλειδί της υπόθεσης, προστατεύοντάς και εξασφαλίζοντας το μέλλον μας. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποτελεί λοιπόν το λύση για όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκλείσετε κάθε πιθανότητα ή κίνδυνο και να προφυλάξετε την οικογένεια σας από απρόβλεπτους παράγοντες που μπορούν να διαταράξουν το προσωπικό και οικογενειακό σας εισόδημα.

Οι συνέπειες από ένα ενδεχόμενο ατύχημα είναι άλλωστε γνωστές, καθώς τα μέσα καθημερινά προβάλλουν πληθώρα από ειδήσεις οι οποίες αποτυπώνουν τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή μιας ξαφνικής καταστροφής. Δεν πρέπει ωστόσο κανείς να αναλώνεται και να θέτει τον εαυτό του σε ένα ατελείωτο αλισβερίσι κινδυνολογίας. Το θέμα είναι λάβουμε δράση και να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν το μέλλον μας.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω!

Είναι καλύτερα να έχεις συμβόλαιο, να το πληρώνεις και να μην το χρειαστείς ποτέ!

Παρά να το χρειαστείς και να μην μπορείς να το αποκτήσεις!

 

Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον ο οποίος μετάνιωσε για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του; Μάλλον όχι… Και η απάντηση δεν είναι τυχαία. Στην πραγματικότητα βασική επιθυμία κάθε νέου εργαζομένου είναι να δημιουργήσει σταθερές, οι οποίες θα τον συντροφεύουν στη διάρκεια της ζωής του. Αυτός είναι και ο στόχος της ασφάλισης. Να στηρίζει τον ασφαλισμένο σε κάθε του δυσκολία, βοηθώντας τον να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί στη ζωή του.

Αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές είναι ότι η ασφάλιση δεν αποτελεί απλά ένα πάγιο έξοδο για τον ασφαλισμένο, αλλά μια επένδυση η οποία μακροπρόθεσμα αποκτά όλο και μεγαλύτερο όφελος, επιβραβεύοντας άμεσα τον επενδυτή της. Στην αγορά υπάρχει πλήθος προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες σας, αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστικά πακέτα, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε τσέπη.

 

Ο ασφαλιστικός σας διαμεσολαβητής είναι αυτός που θα σας συμβουλεύσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ποια είναι λοιπόν η κατάλληλη ηλικία για να ασφαλιστεί κανείς;

Η απάντηση είναι σαφής. Όταν αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος