Ταξίδι Επιβράβευσης Interasco – Τοσκάνη

7iv09580

Ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να συμμετέχουμε ως συνεργάτες στο ταξίδι επιβράβευσης της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη μαγευτική Τοσκάνη.

Στα πλαίσια του ταξιδιού είχαμε την τιμή να βραβευθεί η εταιρεία μας OpenBrokers ΙΚΕ με τον τίτλο βραβείου «Διακεκριμένοι Συνεργάτες Γενικών Ασφαλίσεων».

H OpenBrokes ΙΚΕ είναι μια πολυμετοχική εταιρεία συντονιστών ασφαλιστών στην ομπρέλα της οποίας ανήκει και η εταιρεία μας MakeSure Ο.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, κ. Κάρολος Σαϊας, ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing και η κα Κωνσταντίνα Σταματοπούλου – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών, παρέδωσαν το βραβείο στον CEO της MakeSure ΟΕ και διαχειριστή της OpenBrokers IKE – Χαχλάκη Παναγιώτη, καθώς και στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Welcome INS EE και μέτοχο της OpenBrokers IKE – Μηλιώνη Βλάσση.

Ιδιαίτερη στιγμή για εμάς ήταν και η επιπρόσθετη βράβευση της Welcome INS EE, ως «Διακεκριμένος Συνεργάτης Κλάδου Αυτοκινήτου», βραβείο το οποίο παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Συκάλου Άννα.

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ συναδέλφων για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και να κάνουμε νέες γνωριμίες και συνεργασίες!

Συνεχίζουμε με ήθος και σεβασμό να κάνουμε το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή γνωστό ως απαραίτητο για κάθε συμπολίτη μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας γιατί η επίτευξη τέτοιων στόχων είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

Last but not least, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον, άνθρωπο κλειδί για την συγκεκριμένη επιτυχία, κο Αθανάσιο Χριστόπουλο – Επιθεωρητή Πωλήσεων της Interasco και πανταχού παρόντα όποτε τον χρειαστήκαμε.

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος